Jils Food Caravan

Een oude 80’s caravan heb ik omgebouwd tot Foodcaravan. Hieruit worden verse koffie, thee, huisgemaakte brownies en andere zoetigheden geserveerd. 

Ik maak de traditionele Brownie van New Yorks recept, ook de Blondie is erg lekker, iets minder chocola maar met lekkere pecannoten. Ik probeer ook nieuwe recepten dus heb je een verzoek? Laat het me vooral weten, ook als je totaal iets anders voor ogen hebt. 

Organiseer jij een feest, kerstborrel, bruiloft etc. en wil je daar koffie met wat lekkers bij? Neem dan contact op en we kunnen de mogelijkheden bespreken, stel je voor dat ik binnenkort op jou feestje of in jouw tuin sta! Ook voor verzoeken als vegan/glutenvrij/suikervrij. Op de locatie heb ik stroom nodig en plek waar ik af en toe water bij kan vullen.

Zie je daar!

"Always in the mood for food"

"Always in the mood for food"

By Night

Tijdens de donkere maanden kun je mijn foodcaravan ook boeken voor bijvoorbeeld een Halloween thema, Sinterklaas met pepernotenbrownies of Kerst met glühwein. Klinkt jou dit leuk in de oren en wil je jou feestje of opleuken met deze leuke foodtruck! Twijfel dan niet 😀

Share

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op OK te klikken gaat u akkoord
met de cookieverklaring